Oglas za delovno mesto lahko shranite na detajlu oglasa s klikom na Shrani oglas, ki se nahaja na dnu oglasa.




Shranjene oglase lahko nato pregledate v Kariernem profilu v razdelku Shranjeni oglasi.





Shranjene oglase lahko nato tudi izbrišete ter delite preko elektronskega sporočila.