Nudimo vam dva načina prijave:

  • vašo prijavo lahko posredujete preko oglasa, kjer v oglasu izberete možnost Prijavi se na to delovno mesto,
  • vašo prijavo lahko posredujete podjetju, tudi če ta nima objavljenega oglasa (prijava na podjetje) s klikom na Pošlji svoj življenjepis.


Kako se prijaviti na delovno mesto preko oglasa


Poiščite oglas, na katerega se želite prijaviti in kliknite na možnost Prijavi se na to delovno mesto.Dalje vam sistem ponudi opcijo za vnos spremnega pisma ter izbiro CVja ter priponk. Pri življenjepisu lahko pripnete življenjepis, katerega ste definirali v Kariernem profilu, lahko pa izberete možnost Drugo ter pripnete drugo priponko.


Kliknite na Nadaljuj.Sistem vam bo preusmeril na predogled vaše vloge. Predlagamo, da ponovno preverite vnešene podatke ter oddajo prijave potrdite s klikom na Potrdi prijavo.

Kako podjetju pošljem svoj življenjepis (prijava na podjetje)


Na Mojedelo.com v desnem zgornjem kotu izberite možnost Podjetja ter vpišite naziv podjetja, na katerega želite posredovati svojo ponudbo.

Iz seznama zadetkov izberite podjetje ter kliknite na možnost Pošlji svoj življenjepis.
Dalje vam sistem ponudi opcijo za vnos spremnega pisma ter izbiro CVja ter priponk. Pri življenjepisu lahko pripnete življenjepis, katerega ste definirali v Kariernem profilu, lahko pa izberete možnost Drugo ter pripnete drugo priponko. 


Kliknite na Nadaljuj.
Sistem vam bo preusmeril na predogled vaše vloge. Predlagamo, da ponovno preverite vnešene podatke ter oddajo potrdite s klikom na Potrdi prijavo.